naar top
Menu
CC De Kollebloem

725 jaar Puurs

foto: Vaandel 725
In 1292 verkreeg Puurs zijn stadskeure waarin de wederzijdse rechten en plichten schriftelijk werden vastgelegd. Als dat geen reden is om te vieren? Precies wat we deden – een heel jaar lang.

Ondertussen is ons feestjaar bijna aan haar einde gekomen. We hebben een spetterende nieuwjaarsreceptie 2017 achter de rug, een optreden van The Bootleg Beatles, een wereldrecord dabben, het Aspergefestival, er hangt een beiaard in onze toren, Nathalia kwam De Zomer van Puurs/Applaus op gang trekken, de grootste feestparade die je ooit zag passeerde onze straten, ridders bekampten elkaar tijdens het zonovergoten steekspel, Pukema was top, we tekenden 725 Puurse Koppen en Liebrecht Vanbeckevoort en Casco Phil gaven het beste van zichzelf.

Stuk voor stuk hele fijne momenten. Wat staat er nog op de agenda? Op 19 november lanceren we de Puurse strip en de Winter van Puurs wordt één groot feest: de Winterbar is helemaal terug van weggeweest en we voegen daar een heuse ijspiste aan toe. We sluiten op 14 januari af met een spetterende nieuwjaarsreceptie.

Sta jij ook te popelen om het programma te ontdekken? Alle info op www.725puurs.be. Volg onze facebookpagina! Daar lees jij als eerste de laatste nieuwtjes.