Wanneer

  • za 29 augustus 2020
    van 19.00u tot 22.00u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Park Fort Liezele
adres
Fortbaan 22870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!

THE ARCH

U kent The Arch niet en dat is net wat de kracht is van de groep. De groep heeft een nieuwe plaat uit '12' en ook dat weet niemand. Naïef begonnen 4 vrienden meer dan 30 jaar geleden muziek te maken en vandaag zijn ze nog steeds vrienden die het doen voor de muziek, niet voor de centen. Dom misschien en ook heel naïef maar wel met een hart dat muzikaal is.

In Duitsland, Engeland, Spanje, Nederland en Italië zijn ze populair. In Engeland noemt men hen 'the best kept Belgian secret'. In België vallen ze in dovemansoren.

Een boswachter, een regisseur, een art director en een agent. Een vreemde combinatie die werkt. Hun songs zijn donker, romantisch en puur. New wave zoals het vroeger was maar dan hedendaags. Het ritme is trager. De onderwerpen zijn actueel (yoga noise over hoe ongezond het is om gezond te leven, Dark Room over een leven zonder licht en hoe je zintuigen je slechtste gedachten voeden, Phantom Chase over het eeuwig zoeken en najagen van je archetype). Cadavre synod gaat dan weer over de absurditeit van religie, met de medewerking van Blaine L. Reininger (Tuxedomoon). En de muziek is zwoel en goesting gevend.

Onze vraag aan u: beluister de muziek en laat ze u raken. En vertel het vooral niet verder.

Kleine anekdote: de plaat '12' is het resultaat van, again, een 'naïef' idee: laat ons elke maand een nummer maken met enkel de first takes. En ook een video opnemen. Soms was dat moeilijk, onmogelijk zelfs, en toch is dat gelukt. Of… hoe onschuldige ideeën toch wel tot een mooi verhaal kunnen leiden.

Nadien volgt een DJ-set van Who's Jack (in samenwerking met Bunker).

Timing:
19.00u: Deuren
20.00u: The Arch
21.00u: Who's Jack (DJ-set)
22.00u: Einde

Onze evenementen zijn Corona-proof. Check onze maatregelen!

Bron: UiTinVlaanderen.be