Wanneer

  • zo 19 juli 2020
    van 14.00u tot 16.00u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Park Fort Liezele
adres
Fortbaan 22870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 57 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
Deel deze pagina

Reginald en de BosBeesten is een feestband voor kinderen.

Pieter, de directeur van de dierentuin en zijn beste vriendin Amanda nemen je mee op een reisje doorheen een feestelijke dag in de dierentuin, met liedjes over de dierentuin (natuurlijk), maar ook over zeeleeuw Bavo die allergisch is
aan vis. Liedjes over bang zijn voor een prikje, maar ook over je knuffel graag zien. Liedjes over verliefd zijn, maar het niet durven zeggen.

Reginald speelt muziek voor rockers, voor punkers, voor dansers, voor
meezingers, … en voor jòu!
Kom kijken, kom mee feesten!!!

Reginald & De BosBeesten brengt energieke popmuziek voor kinderen van 3 tot pakweg 9 jaar. De mix van uiteenlopende stijlen (reggae, punk, rock, dance, …) zorgt voor een dansbaar feestje voor de kinderen én hun ouders.

De kleurrijke frontfiguren Pieter Van Bavel en Amanda Kovac – ondersteund door een 4-koppige band met gitaar (Gijs Van Lombeek), toetsen (Steven De Roo), bas (Steven De Peuter) en drum (Joël Meurisse) nemen de kinderen mee voor het feestje van hun leven.

De liedjes die allemaal van de hand zijn van bezieler Steven De Peuter, werden dit jaar gebundeld in het eerste CD-Prentenboek 'Iedereen Kampioen'. Je kan de band ook beluisteren op Spotify.

Onze evenementen zijn Corona-proof. Check onze maatregelen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: Zomer van Puurs-Sint-Amands
Event downloaden als pdf Alle activiteiten