Wanneer

  • vr 07 augustus 2020
    van 21.45u tot 23.59u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6 Vrijetijdspas: € 5 Wagen 2+ personen geen lid OCKB/geen vrijetijdspas of vriendenpas: € 20 Wagen 2 personen geen lid OCKB/geen vrijetijdspas of vriendenpas: € 18 Wagen 2+ personen lid OCKB/vrijetijdspas of vriendenpas: € 15 Wagen 2 personen lid OCKB/vrijetijdspas of vriendenpas: € 13 )

Waar

naam
Park Fort Liezele
adres
Fortbaan 22870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Deze ronkende actiefilm met Matt Damon en Christian Bale zet je in de bijrijdersstoel voor een titanenstrijd in de racewereld: die tussen Henry Ford II en Enzo Ferrari.

Je parkeert je wagen in het landschapspark van Puurs-Sint-Amands. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden.

Oldtimer Club Klein-Brabant zorgt voor een mooie omkadering in het gezelschap van mooie, oude wagens. Jij brengt zelf je eigen drank en snacks mee.

Het terrein gaat open om 20.00u. De film start bij zonsondergang rond 21.45u.

Kom je zonder wagen? Breng dan je eigen stoel, laken, tapijt of lazybag mee.

Deze drive-in maakt deel uit van Openluchtfilm Bornem-Puurs-Sint-Amands-Willebroek
CC Ter Dilft, cc Binder en CC De Ster slaan de handen in elkaar voor zes onvergetelijke filmavonden op drie unieke locaties in Willebroek, Puurs-Sint-Amands en Bornem. Want wat is er leuker dan op een gezellige zomeravond een leuke film kijken? Juist ja: op een gezellige zomeravond een leuke film kijken in openlucht met een drankje in de hand. De voorstelling start telkens bij zonsondergang rond 21u – de drive-in movies rond 21.45u.

Ontdek alle drive-in movies en openluchtfilms via www.ccbinder.be/openluchtfilm.

Bron: UiTinVlaanderen.be