Wanneer

  • za 07 september 2019
    van 20.00u tot 23.59u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Kaai Sint-Amands
adres
Kaai z/n2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
Deel deze pagina
De hele zomer lang kan je optredens meepikken in Puurs-Sint-Amands. Ook in Sint-Amands wordt gefeest: Jelle Cleymans en zijn El Bandido's komen langs!

Hou de zomer nog even vast en geniet van zon, muziek en ander amusement op de Kaai. De Puurs-Sint-Amandse verenigingen voorzien ons van de nodige hapjes en drankjes zodat het opnieuw een groot feest wordt. Voor de jongsten is er ook het Drakendorp, de hele Kerkstraat wordt omgetoverd tot speelstraat.

Met het Kaaifeest sluiten we de Zomer van Puurs-Sint-Amands af. Dat vraagt om een klepper van formaat: Jelle Cleymans en zijn El Bandido's komen langs!

JELLE CLEYMANS EN ZIJN EL BANDIDO'S

Bekende smartlappen met bekende vrienden

Zouden dat de El Bandido’s kunnen zijn? Die groep die ’t publiek recht naar de zevende hemel speelt daar op het dorpsplein?

Dat Jelle Cleymans een oprechte liefde koestert voor de betere Nederlandstalige levensliederen, weet intussen zowat iedereen. Daarom besliste hij voor de gelegenheid volgende zomer zijn muzikale rovers, oftewel zeskoppige band samen te roepen voor een tournee door Vlaanderen.

En dat smartlappen niet alleen zijn “guilty pleasure” zijn, bewijst hij door telkens 2 bekende vrienden/vriendinnen uit te nodigen met een even groot hart voor meezingers.

Van Hazes tot Sommers, Van Tura tot Zangeres zonder naam; hun bekendste liedjes en melodieën zullen heldhaftig meegezongen worden door jong en oud. Er zal geen Vlaams plein meer veilig zijn voor Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s.

Na Jelle Cleymans en zijn El Bandido's komen de Cuverups het feest compleet maken.

DE CUVERUPS

De Cuverups is jaren geleden opgericht op vraag van trouwende vrienden. Van het een kwam het ander en al vrij snel speelden ze op allerlei festiviteiten.

Wat mag je verwachten? Rock-, pop- en dancecovers in hun eigen rockversie, 4 steengoede muzikanten die gedurende anderhalf uur het publiek meenemen naar ongekende hoogten, schitterende interactie met het publiek.

De muzikanten zijn:
Thomas Vanelslander (Gorki, Hannelore Bedert, ex-K's Choice, Arno, Raymond vh Groenewoud): Gitaar en zang
Tom Barbier (Zornik, Headphone, ex-Lemon): Gitaar
Jan Goossens (Soldier, Gumbo, Howie & Lady Linn, ex-Headphone, Skeemz, Mishtu Orchestra): bas
Brecht Decroos (Contraband, Waldorf): Drum

Een greep uit de playlist: Lasgo met Something, Daft Punk met Da Funk, No Doubt met Hella Good, Arctic Monkeys met I bet that you look good on the dance floor, La Roux met Bulletproof maar ook Backstreet Boys met Everybode (Backstreet's Back), Britney Spears met Toxic, Justin, Timberlake met Sexy Back,...


Net als vorig jaar werken we met drankkaarten. Om de opbrengst voor de meewerkende verenigingen eerlijk te houden, kan je deze drankkaart maar één avond gebruiken.

De Zomer van Puurs-Sint-Amands probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Door het wisselbekersysteem besparen we heel wat afval. Één wisselbeker is één euro waard.