Wanneer

  • za 03 augustus 2019
    van 20.00u tot 23.59u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Voetbal Lippelo
adres
Lippelodorp 82/A2890 Lippelo (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 00
e-mail
info@puursam.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
De hele zomer lang kan je optredens meepikken in Puurs-Sint-Amands. Ook in Lippelo wordt gefeest: Ertebrekers komen langs!
ERTEBREKERS (21u)

Weet u nog waar u zich bevond toen 'De zji' van Ertebrekers voor het eerst de ether in gestuurd werd? Wij wel. On the road, met de offspring in the back en het lief vrolijk naast ons. Plots kreeg de rit naar de cinema een impromptu roadtrip-gevoel, een sentiment dat we later vaker hadden, want 'Otel' – Ertebrekers' debuutalbum, ook alweer uit 2016 – bleek uitstekend cruisin' materiaal. Mellow, funky, laidback, ... de zomer steeds in het handschoenenkastje.

Ondertussen is het 2018. De wereld draait nog steeds aan een onwaarschijnlijk tempo om haar eigen as en schiet aan een rotvaart doorheen het universum, to boldly go where no one has gone before. Het is maar ten zeerste de vraag of we überhaupt ergens heen gaan. Of staan we niet gewoon wat ter plaatse te trappelen? In het geval van Ertebrekers: geenszins. Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle staken afgelopen zomer de koppen opnieuw bij elkaar, wisselden muzikale ideeën uit ("Plots kwam Jeffrey af met wel 50 demo's. Ideetjes, zei hij" – dixit Kowlier), dronken koffie, kregen zin in ijs en gingen aan het werk. Het resultaat? Een nieuwe plaat. De titel? 'Crème'. Die verscheen op 8 maart 2019, vergezeld van een reeks clubconcerten.


Na Ertebrekers komt Luna6 het feest compleet maken.

LUNA6

Twee zwoele zangeressen en een funky drumster plus een keyboardgod, een freaky bassist en een klassegitarist : deze magische cocktail doet vonken overslaan!!!

Luna6 presenteert u een pittige pop-rock-dance mix, gebracht in veelal medleys met veel show. Daarin brengen ze u: Avicii, Bastille, The Cure, Kings Of Leon, Placebo, Clement Peerens, Roxette, Backstreet Boys, Netsky, Martin Solveig, Technotronic, Abba... en vele andere.

Ze spelen ondertussen al 12 jaar samen en dat zie je ook op het podium: niet alleen klinken ze muzikaal goed maar je ziet dat deze band een echte vriendengroep is die zich bij elk optreden ten volle geeft en er telkens samen met het publiek een knallend feestje van maakt!

Net als vorig jaar werken we met drankkaarten. Om de opbrengst voor de tappende vereniging eerlijk te houden, kan je deze drankkaart maar één avond gebruiken.

De Zomer van Puurs-Sint-Amands probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Door het wisselbekersysteem besparen we heel wat afval. Één wisselbeker is één euro waard.

Bron: UiTinVlaanderen.be