Wanneer

  • vr 16 augustus 2019
    van 20.00u tot 23.59u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Feestweide Meir
adres
Meir2890 Oppuurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
De hele zomer lang kan je optredens meepikken in Puurs-Sint-Amands. Ook in Oppuurs wordt gefeest: Slongs komt langs!
SLONGS (21u)

Achter de naam 'Slongs' schuilt de Antwerpse rapster Charissa Parassiadis. Slongs heeft Grieks bloed, maar is Antwerps in hart en nieren. Ze ontpopte zich in amper twee jaar tijd van hiphop queen in de underground tot
een publiek figuur met het hart op de tong. Met 'Lacht Nor mij' zorgde ze voor dé Nederlandstalige zomerhit in 2013, gevolgd door een MIA Award voor 'Beste Doorbraak'. In 2015 bracht ze haar debuutalbum 'Goeien Dag'
uit bij Sony Music, wat meteen goed was voor goud. Sindsdien is ze een vaste waarde geworden in het Vlaamse medialandschap en staat ze gekend om festivals en zalen plat te spelen.

In maart bracht Slongs haar langverwachte tweede album #GOEGAAN uit met featurings van o.a. Raymond van het Groenewoud & Jack Parow. Slongs is terug met een nieuwe
sound en heeft zich omringd met enkele topmuzikanten om haar bekende hits en nieuwe songs te brengen in een opzwepende show met hip hop, reggae & dancehall party vibes.

Na Slongs komt Checkpoint Charlie het feest compleet maken.

CHECKPOINT CHARLIE

Checkpoint Charlie is een coverband die niét klinkt als een coverband! Ze spelen bekende rock/pop toppers waarheidsgetrouw en muzikaal op hoog niveau. Geen disco, geen R&B, geen schlagers... Betekent dat geen ambiance? Absoluut wél ambiance natuurlijk! Checkpoint Charlie zorgt dat je de populairste rock, pop en dance meezingt, meedanst, meespringt, meebrult! Het uniform dragen ze speciaal voor de Ladies.

Checkpoint Charlie drong door tot in de locatie-finale 2017 van de prestigieuze Benelux band-competitie 'The Clash of the Coverbands' en stapelde gedurende de voorbije 2 jaar meer dan 50 geslaagde optredens op, met als hoogtepunten de Gentse Feesten, Kotweekend en Parkconcerten Ninove & Liedekerke. Voor 2019 is er een nieuwe show!

Lees meer: https://www.checkpointcharlie.be/

Net als vorig jaar werken we met drankkaarten. Om de opbrengst voor de tappende vereniging eerlijk te houden, kan je deze drankkaart maar één avond gebruiken.

De Zomer van Puurs-Sint-Amands probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Door het wisselbekersysteem besparen we heel wat afval. Één wisselbeker is één euro waard.

Bron: UiTinVlaanderen.be