Wanneer

  • za 13 juli 2019
    van 20.00u tot 23.59u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Parking Ijzergieter
adres
Kerkstraat2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 00
e-mail
info@puursam.be
website
http://www.zomervanpuurs-sint-amands.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
De hele zomer lang kan je optredens meepikken in Puurs-Sint-Amands. Ook in Ruisbroek wordt gefeest: Stef Kamil Carlens komt langs met zijn band! Met "Stuck In The Status Quo» (2017) maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit, een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon oeuvre.
Stef Kamil Carlens & band (21u)

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij 12 albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. Maar hij is ook beeldend kunstenaar, componist van film -en theater muziek, producer en maakte met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige voorstellingen. In najaar 2019 verschijnt zijn tweede solo album. Op het podium, met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas en Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire reikend van melancholisch tot super-funky.


Na Stef Kamil Carlens & Band komen De Ambissadeurs het feest compleet maken.

DE AMBISSADEURS

Vlaanderens NUMMER 1 PARTYBAND. Een ambianceband met rasentertainers!

Deze muzikanten stonden al op het podium met o.a Willy Sommers, Bart Peeters, Loïs Lane, Sam Gooris, Lee Towers en vele anderen uit de showbizzwereld.

Nu vormen ze samen een feestband met als enige doel, uw EVENEMENT naar een hoger niveau brengen.

Toen Clouseau, Frans Bauer, Barry White, Sandra kim en Euryrthmics hun hits schreven konden ze niet vermoeden dat hun TOPPERS onderhanden genomen gingen worden door De Ambissadeurs.

De GROOVE, de FEELING , de danspassen… hun HITS kregen vorm in een INTERACTIEVE, WERVELENDE show, die al menig DANSVLOER tot de nok vulde met GILLENDE VROUWEN, bronstige mannen en flauwvallende GROOTMOEDERS.

Glenn Medeiros, Rob De Nijs, Dimitri Vegas & Like Mike stuk voor stuk vliegen ze voorbij in medleys DIE DE DANSVLOER DOEN BRANDEN!!!

Net als vorig jaar werken we met drankkaarten. Om de opbrengst voor de tappende vereniging eerlijk te houden, kan je deze drankkaart maar één avond gebruiken.

De Zomer van Puurs-Sint-Amands probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Door het wisselbekersysteem besparen we heel wat afval. Één wisselbeker is één euro waard.

Bron: UiTinVlaanderen.be