Wanneer

  • vr 02 augustus 2019
    van 21.45u tot 23.45u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; Vrijetijdspas: 5,00 €; Wagen 2+ personen geen lid OCKB/geen vrijetijdspas of vriendenpas: 20,00 €; Wagen 2 personen geen lid OCKB/geen vrijetijdspas of vriendenpas: 18,00 €; Wagen 2+ personen lid OCKB/vrijetijdspas of vriendenpas: 15,00 €; Wagen 2 personen lid OCKB/vrijetijdspas of vriendenpas: 13,00 €)

Waar

naam
Park Fort Liezele
adres
Fortbaan 22870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
keuzefilm via Facebookpoll

Je parkeert je wagen in het landschapspark van Puurs-Sint-Amands. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden.

De film, die kies je zelf! Via de poll op Facebook kan je stemmen van begin juni tot eind juli.

Zonder wagen? We voorzien een aparte zit- en ligplaats. Neem zelf een stoeltje of een dekentje mee als je comfortabel wil zitten!

Oldtimer Club Klein-Brabant en Bar Baraque zorgen voor een mooie omkadering: naast het gezelschap van mooie, oude wagens geniet je van een lekker drankje en snackje.

Het terrein gaat open om 20.00u. De film start bij zonsondergang rond 21.45u.

Deze drive-in maakt deel uit van Openluchtfilm Klein-Brabant, een samenwerking tussen cc Binder en CC Ter Dilft.

Openluchtfilm Klein-Brabant

Cc Binder en CC Ter Dilft slaan de handen in elkaar voor vier onvergetelijke filmavonden op vier unieke locaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem. Want wat is er leuker dan op een gezellige zomeravond een leuke film kijken? Juist ja: op een gezellige zomeravond een leuke film kijken in openlucht met een drankje in de hand. De voorstelling start telkens bij zonsondergang rond 21.15u – de drive-in movie rond 21.45u. Neem zelf een stoeltje of een dekentje mee als je comfortabel wil zitten!

Ontdek alle films in openlucht via www.ccbinder.be/openluchtfilm.

Bron: UiTinVlaanderen.be