Wanneer

  • za 22 juni 2019
    van 20.00u tot 23.59u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Dorpshart
adres
Dorpshart2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 00
e-mail
info@puursam.be
website
http://www.zomervanpuurs-sint-amands.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
De hele zomer lang kan je optredens meepikken in Puurs-Sint-Amands. Ook in Puurs wordt gefeest: Absynthe Minded komt langs!
ABSYNTHE MINDED (21u)

Het is van 2012 en het album 'As it ever was' (o.m. Space en 24/7) geleden dat ABSYNTHE MINDED nog nieuwe muziek uitbracht. Vandaag is het lange wachten eindelijk voorbij want met 'The Execution' heeft Bert Ostyn een knaller van formaat geschreven! 'The Execution' is de voorloper van het gloednieuw album 'Jungle Eyes' dat de band uitbrengt op 6 oktober! Over The Execution vertelt Bert Ostyn: “The Execution" betreft een innerlijke tweestrijd die gaat over het al dan niet moeten kunnen incasseren. En de uitvoering van die tweestrijd, de beslechting, die is nooit gebeurd want het was klaarblijkelijk niet mogelijk. In de videoclip wekken drie jonge helden een oerkracht op die werkelijk de wereld verandert maar wordt tevens de vraag opgeworpen of dat wel mogelijk is.”

Live bestaat de formatie van Absynthe Minded uit Bert Ostyn, Sergej Van Bouwel, Simon Segers, Toon Vlerick en Wouter Vlaeminck.


Na Absynthe Minded komen De Bonanzas het feest compleet maken.

DE BONANZAS (23u)
A tribute to the sixties

De Bonanzas = nostalgie met een gouden randje, eerlijk en oprecht. Verwacht u aan een originele show met alle popklassiekers uit de jaren 60. De Bonanzas spelen met zoveel overtuiging én met respect voor het origineel dat u zich zowaar in de sixties waant. Elke noot die u hoort wordt ook gespeeld. Geen bandopnames, computertrucs of playback maar alles live. Vijf gedreven muzikanten die alles uit de kan halen om u even alle zorgen te doen vergeten. Een waar muzikaal feest.

Met:
Thomas Keersmaekers (zang)
Dirk Roefs (elektrische gitaar, backings)
Steven Van Gool (basgitaar, backings)
Hans Claes (keyboards, backings)
Bert Rommes (drums)

Net als vorig jaar werken we met drankkaarten. Om de opbrengst voor de tappende verenigingen eerlijk te houden, kan je deze drankkaart maar één avond gebruiken.

De Zomer van Puurs-Sint-Amands probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Door het wisselbekersysteem besparen we heel wat afval. Één wisselbeker is één euro waard.

Bron: UiTinVlaanderen.be