Wanneer

  • do 22 augustus 2019
    van 20.00u tot 22.00u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bezoekerscentrum Duvel Moortgat
adres
Breendonk-Dorp 662870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
Duvel Depot
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
The Guv'nor is een 3 koppige band met een repertoire van vooral Engelstalige eigen songs. De muziekstijl varieert van pop tot disco, jazz tot swing, easy listening tot World. Even voorstellen, hun drummer Willy stond in een ver verleden aan de geboorte van de Nederlandstalige band Noordkaap en heeft absoluut kennis en inspiratie op vlak van componeren en arrangementen schrijven. Hun zangeres ...
The Guv'nor is een 3 koppige band met een repertoire van vooral Engelstalige eigen songs. De muziekstijl varieert van pop tot disco, jazz tot swing, easy listening tot World.
Even voorstellen, hun drummer Willy stond in een ver verleden aan de geboorte van de Nederlandstalige band Noordkaap en heeft absoluut kennis en inspiratie op vlak van componeren en arrangementen schrijven.
Hun zangeres Julie is een zeer gedreven klokvaste stem die van elke song een waar luister festijn maakt. Julie is ook zeer gepassioneerd bezig met Cello en maakt ze nog deel uit van enkele andere muziekbands.
En tenslotte Koen, toetsenman en evenzeer gedreven zoals Willy om elke songs tot een goed eind te brengen. Zijn ideeën zijn voor vele songs basis tot voltooiing ervan.

Bron: UiTinVlaanderen.be