Wanneer

  • zo 22 september 2019
    van 00.00u tot 23.59u
  • zo 29 september 2019
    van 00.00u tot 23.59u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; kind 6 tot/met 12 jaar: 8,00 €; kind -6 jaar: 0,00 €)

Waar

naam
Halte Sint-Amands stoomtrein
adres
Marthe Massinstraat2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
Stoomtrein Dendermonde-Puurs
Deel deze pagina
De stoomtrein rijdt elke zondag tussen Oppuurs en Baasrode en voert je door het prachtige Scheldeland terwijl je geniet van een streekbier of ander drankje. Stap uit in Sint-Amands en maak een wandeling langs de Schelde of neem je fiets mee die we gratis op de trein vervoeren. U dacht dat de stoomtrein behoorde tot het collectief geheugen van onze grootouders? Kom en ontdek dan de nostalgie ...
De stoomtrein rijdt elke zondag tussen Oppuurs en Baasrode en voert je door het prachtige Scheldeland terwijl je geniet van een streekbier of ander drankje. Stap uit in Sint-Amands en maak een wandeling langs de Schelde of neem je fiets mee die we gratis op de trein vervoeren.

U dacht dat de stoomtrein behoorde tot het collectief geheugen van onze grootouders? Kom en ontdek dan de nostalgie van een oude trein op de museumspoorlijn tussen Oppuurs en Baasrode. De vrijwilligers van vzw Stoomtrein Dendermonde-Puurs nemen je mee op een verrassende tocht door het Scheldeland met hun gerestaureerde spoorwegerfgoed. Ze geven je tevens graag een woordje uitleg bij hun restauraties en hun passie!

Bron: UiTinVlaanderen.be