Wanneer

  • zo 02 september 2018
    van 20.00u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Kaai
adres
2890 Sint-Amands

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Hou de zomer nog even vast en geniet van zon, muziek en ander amusement op de Kaai. De Sint-Amandse verenigingen voorzien ons van de nodige hapjes en drankjes zodat het opnieuw een groot feest wordt. Voor de jongsten is er ook het Drakendorp, de hele Kerkstraat wordt omgetoverd tot speelstraat. Sint-Amands sluit de Zomer van Puurs-Sint-Amands af. Dat vraagt om een klepper van formaat op een supergroot podium! Je gaat sowieso zingend en swingend weer naar huis!

Meskens in Motown

Dat Nathalie Meskens veelzijdig is, mag je gerust een understatement noemen want bovenop acteren (in oa ‘Tegen de sterren op’ en een hoofdrol in de film ‘Pippa’) en presenteren (‘Beste kijkers’ en ‘Little big shots’ op VTM), kan Nathalie ook nog eens zingen. Dat bewees ze oa. in het programma ‘Tegen De Sterren Op’, waarin ze 100 jaar muziekgeschiedenis aan elkaar zong alsof het niets was.

Een ode aan het legendarische platenlabel dat in de jaren ’60 en ’70 albums uitbracht voor supersterren als Marvin GayeDiana Ross en The Supremes. Samen met haar achtkoppige band brengt Nathalie Meskens een entertainende show waarin de ene soulklassieker na de andere de revue passeert!

Meskens heeft de beste muzikanten van Vlaanderen rond zich verzameld en neemt je op haar vrolijke en aanstekelijke manier mee in een show waardoor je zelf zingend en swingend terug naar huis gaat.

 

Still Crazy

Deze ervaren coverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!! De party train zet zich in gang en gaat non-stop naar de eindbestemming: Partyville.

Ze brengen met hun playlist een mix van de beste pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia. Met hun energieke show zal Still Crazy elke dansvloer in vuur en vlam zetten.New Mona Band

De Cecilia’s New Mona Band is de nieuwe Swinging Band van de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia uit Sint-Amands. Het orkest bestaat uit een stevige blazerssectie met saxofoons, klarinetten, trompetten en trombones en een ritmesectie met drums en basgitaar. 

Het 18-koppige orkest bestaat uit een stevige blazerssectie met saxofoons, klarinetten, trompetten en trombones en een ritmesectie met piano, gitaar, basgitaar en drums. Het repertorium bevat rock en pop medleys, populaire songs en meezingers en soms een beetje jazz … Soms doen ze het opzwepend maar ook ingetogen als het moet.

Ambiance is verzekerd!

www.dharmonie-vzw.be


Line-up

15.00u. New Mona Band
16.45u. Still Crazy
20.00u. Nathalie Meskens 

Rond 21.30 u. knalt naar goeie gewoonte het vuurwerk boven de Schelde, ons aangeboden door de talrijke sponsors. Tot op het Kaaifeest!

 
Met de steun van de Vlaamse Overheid.