Wanneer

  • za 16 september 2017
    van 21.00u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Dorpshart Puurs
adres
Dorpshart 502870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Over de even leerrijke als ontroerende songs van CPeX moeten we het niet eens hebben, de UNESCO heeft die inmiddels unaniem* tot werelderfgoed uitgeroepen. Clement Peerens en zijn Xplosition komen langs om je van je sokken te rocken!

 

CPeX: Antwerpse klasse én werelderfgoed tegelijk!

Zelfs al zou het twaalf dagen op zeven stortregenen, het wordt een mooie zomer want CPeX gaat weer op pad. Jawel, de roemruchte Clement Peerens Explosition zet zijn beschavingswerk voort. Met de heldenbariton en het betonijzeren gitaarspel van de Clement zelf, het hormonenophitsende gezang van Aertbelïen Sylvain alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk, en om het af te ronden (hoewel die rondingen niet overdreven aanwezig zijn) het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave.

Over de even leerrijke als ontroerende songs van CPeX moeten we het niet eens hebben, de UNESCO heeft die inmiddels unaniem* tot werelderfgoed uitgeroepen.

En tussen haakjes: niet slecht van the Great Old, maar CPeX is minstens zo Antwerps en heeft altijd aan de top gestaan. En zal daar nog lang blijven. Of de Antwerpse helden ook nieuwe nummers zullen brengen? Goeie vraag, maar moei u misschien met uw eigen zaken, oké gasten?

*Bijna unaniem. Er zat een Limburger in dat comité.