Wanneer

  • za 08 juli 2017
    van 20.30u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Parking IJzergieter
adres
KERKSTRAAT2870 Breendonk
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
De Romeo's komen langs in Ruisbroek om daar het beste van zichzelf te geven. 'Zomert in Ruisbroek!

De Romeo's

We schrijven april 2003.  Davy Gilles en Chris Van Tongelen staan samen in de musical Romeo & Julia… het kriebelt om samen een groep op te richten!  Gunther Levi, vriend bij ‘Familie’, is al snel overtuigd om mee op de kar te springen.  En wat een kar… Anno 2013 staan Davy, Chris en Gunther als De Romeo’s tien jaar op de planken en zijn ze geliefd in heel Vlaanderen.  Overal waar de drie heren, bij voorkeur in maatpak, zich vertonen,  wordt een feestje gebouwd.  Want daar staan ze voor garant… 100% feest!

De Romeo's starten om 20.30u.

VC De Gies

OMDAT ENGELS OVERROEPEN IS...

...en het Nederlandstalige lied al te vaak in de vergeethoek wordt geduwd.

Daarom, om het publiek zich van begin tot einde schor te laten schreeuwen, om de gemiddelde 30-plusser een flashback te bezorgen, om de cultuur-gaten bij de jongeren op te vullen, om de perfecte ambiance te bieden op uw feest, festival, fuif, party of galabal,... brengt V.C. De Gies op een geheel eigenwijze manier een programma volgestouwd met Nederlandstalige hits uit de voorbije decennia, overgoten met een aanstekelijk sausje ambiance waarbij zweet noch stembanden gespaard worden.

De Gies, dat zijn wij, toevallig allen de prachtige naam ‘Gie’ drachtig. En V.C. staat noch voor Volley- noch Voetbal Club, maar uiteraard voor ‘VLAAMSE COVERBAND’. Wat ooit vonken gaf als een gelegenheidsband voor kleuters - de eigen kindjes van de bandleden - mondde uit in een succesverhaal op allerlei boeiende podia.

Doorheen de voorbije 6 jaar ontwikkelden De Gies zich tot een strakke ambianceband, waarbij de sfeer het belangrijkste element is! In een set van 2 uur doorlopen de Gies aan de hand van verschillende medleys en verrassende combinaties de hoogtepunten (en laagtepunten) Nederlandstalige muziek, waardoor elke mogelijke toeschouwer wel op één of andere manier aangesproken wordt en zich volledig kan laten gaan.

Met enerzijds verschillende grote referenties zoals Marktrock Leuven (zij het per toeval), het veldrijden in Kruibeke, de jaarlijkse Truckshow in Bekkevoort, verschillende kerstmarkten en enkele kleinere maar gezellige feestjes zoals het bedrijfsevent van Toerisme Vlaanderen, de Dorpsfeesten in Kemzeke,… heeft V.C. De Gies reeds meermaals bewezen een toppertje te zijn in live ambiance in Vlaanderen.

VC De Gies start omstreeks 22.00u