Wanneer

  • za 29 juli 2017
    van 20.30u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Breendonk-Dorp
adres
2870 Puurs

Organisatie

naam
CC de Kollebloem
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Breendonk krijgt niemand minder dan Gers Pardoel over de vloer na zijn succesvolle passage in het populaire VTM-programma 'Liefde voor muziek' zijn we alleen maar nieuwsgierig geworden naar zijn optreden in Breendonk.

Gers Pardoel

Gerwin (Gers) Pardoel is een Nederlandse artiest. Hij werd in 2009 in Nederland en Vlaanderen bekend vanwege zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single 'Broodje Bakpao'. Pardoels debuutalbum 'Deze wereld is van jou' werd uitgebracht in november 2011 en haalde platina op 28 mei 2012. Pardoel is vooral bekend geworden door zijn grootste Nederlandstalige Top40 hit 'Ik neem je mee'.

Gers start om 20.30u.

 

Smashdance

Een blitse crew energieke en enthousiaste topmuzikanten leidt je doorheen de meest dansbare en betere popmuziek van de afgelopen jaren en staat ongetwijfeld garant voor een wervelende avond vol entertainment en ‘good vibrations’!

Professionele muzikanten zorgen voor een muzikaal hoogstaand niveau tijdens ieder optreden. Een doorwinterde zanger en een met girlpower overgoten zangeres laten zich stijlvol en rijkelijk flankeren door stevige ritmes, strakke basriffs, virtuoos gitaarwerk, doordringende synthklanken en een hemelse blazerssectie.

Het resultaat van een schat aan ieders concertervaring is een eigenzinnige selectie van uiterst aanstekelijke danshits, die in één vloeiende show worden gebracht. Stuk voor stuk krachtige songs, frisse interpretaties en verrassend originele medleys volgen elkaar in ijzingwekkend tempo op.

Smashdance start omstreeks 22.00u.